Blog

Service Auto Brasov

Ca sofer, cel mai important lucru este ca masina ta sa functioneze im parametri normali si sa franze corespunzator. In timp, uzura si sofatul mai agresiv fac din procesul de franare unul foarte dificil. Iata o lista cu indicii care atrag atentia asupra franelor si eventualelor defectiuni ale acestora:

Condusul pe timp de noapte prezinta avantaje si dezavantaje depinzand din ce punct de vedere privesti situatia. Noaptea te bucuri de un trafic lejer, in schimb dezavantajul major este lipsa vizibilitatii si aparitia inevitabila a oboselii. Suntem fiinte diurne si desi ne putem adapta si conditiilor nocture, trebuie sa luam cateva masuri de precautie pentru a fi in siguranta cand plecam la drum noaptea:

In trecut masinile ARO erau un brand recunoscut al Romaniei, insa o data cu inchiderea fabricii de la Campulung Muscel, ARO a devenit istorie. Cu toate acestea, pasiunea pentru ARO nu a disparut ci dimpotriva continua a produca lucruri uimitoare, cum ar fi modelul ARO Nomad, creat de Puiu Nicolae, pasionat de schite auto.

Te gandesti sa iti schimbi masina si ti-ar fi de folos banii de pe urma vanzarii masinii vechi? Ca sa obtii cel mai bun pret trebuie sa stii sa iti vinzi produsul si cum sa il pregatesti corespunzator pentru a atrage atentia potentialilor cumparatori. Iata care sunt aspectele de care ar trebui sa tii cont cand vrei sa vinzi masina:

 

Condusul pe timp de iarna poate pune probleme chiar si celor mai experimentati soferi. De aceea, pentru siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic tine cont de cateva indicatii:

Trebuie sa recunosti ca telefonul mobil a ajuns in ziua de astazi cel mai bun prieten al tau indiferent unde si cum mergi. Cu atat mai mult, daca pleci la drum cu masina personala, de cele mai multe ori ti-ar prinde bine niste indicatii de traseu, atentionari de radare, informatii despre starea traficului si de ce nu chiar si despre starea automobilului tau.

Pagina 1 din 9